Iso vitsi keskustella asianomaisten viranomaisten kanssa yöelämän laillisesta uudelleen avaamisesta, aukioloaikojen pidentämisestä Phuketissa, Pattayassa ja muilla matkailualueilla

Phuket-

Big Joke, poliisipäällikön apulainen aikoo keskustella virallisesti Phuketin viranomaisten ja Center for Covid-19 Situation Administrationin eli CCSA:n kanssa ravintoloiden sulkemisaikojen ja juoma-aikojen laillisesta pidentämisestä.

Phuketin paikallinen lehdistö kysyi kansallisen poliisipäällikön apulaiselta kenraaliluutnantti Surachatelta "Big Joke" Hakparnilta erään tapauksen jälkeen. lehdistötilaisuus Perjantai (6.) käynnissä olevasta keskustelusta baari- ja viihdeteollisuudesta ja laillisista aukioloajoista. Tämä keskustelu on kiihtynyt matkailualueilla, jotka haluavat taloudellista ajamista ajavan yöelämänsä avaavan laillisesti uudelleen ja tunteja pidennettäväksi nykyisestä keskiyön sulkemisajasta alkoholin tarjoilupaikoissa.

Surachatelta kysyttiin mielipidettä Thaimaan avautumisesta kansainvälisille turisteille 1. toukokuuta jälkeenst epäsuositun Test and go -ohjelman poistuttua, mutta ravintoloiden sulkemisajat ja juomaajat ovat edelleen rajoitettuja valtakunnallisen Covid-19-mittausmääräyksen mukaisesti. Turistit eivät voi täysin nauttia ajastaan ​​matkailualueilla, paikallisten yritysten omistajien mukaan. He väittävät, että keskiyö on liian aikainen yöelämän raja turistialueilla.

Teknisesti baarit ja yöelämän paikat ovat edelleen laillisesti suljettuja valtakunnallisesti osana 19 alkaen voimassa olleita Covid-10-sääntöjä, ja ne toimivat vain muunnetuina "ravintoloita".

Kenraaliluutnantti Surachate kertoi The Phuket Expressille: "Ajattelemme tätä. Aiomme keskustella Phuketin ja muiden asiaankuuluvien viranomaisten kanssa yöelämän paikkojen sulkemisaikojen pidentämisestä. Tiedämme, että erityisesti Pattaya vaatii myös lujasti sulkemisaikojen laillista pidentämistä ja yöelämän uudelleen avaamista kokonaan."

"Tämä riippuu kuitenkin maakunnasta ja taudinvalvontakomiteasta sekä Covid-19-tilannehallinnon keskuksesta, CCSA:sta. Ymmärrän, miltä yrittäjistä ja viihdepaikkojen pitäjistä tuntuu. KAIKKI kärsivät!", hän lisäsi painottaen kaikkia.

The Phuket Express huomauttaa, että CCSA ei ole antanut lopullisia lausuntoja yöelämän paikkojen laillisesta uudelleen avaamisesta tai sallimisesta Pattayan ja Phuketin kaltaisille turistialueille pidentää sulkemisaikoja tai poiketa kansallisista säännöistä. CCSA on vain sanonut, että lisää rajoituksia kevennetään Thaimaan lähestyessä pitäen Covid-19:ää endeemisenä taudina, ja sen on suunniteltu tapahtuvan suunnilleen heinäkuuhun mennessä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.