Ulkomaalainen turisti on jäänyt videolle istumassa paikallisessa pyhäkössä Phuketin markkinoilla, mikä herättää viruksen leviämisen Thaimaassa

Phuket -

Paikalliset toimittajat kävivät eilen 5. toukokuuta tutkimassa Phuketin Chillva Marketin aluetta, kun Thaimaassa levisi video ulkomaalaisesta naisesta, joka istui pyhäkön pöydän ääressä ja pelaa matkapuhelintaan.

Videolla näytettiin, että ulkomaalainen istui tuolilla torin pyhäkön edessä ymmärtämättä, että hän istui huipulla, jonne ihmiset laittoivat kukkia, juomia ja lahjoja loistaakseen.

Vaatekauppias Pussadee Chakmanon kertoi toimittajille tapahtumasta nähneensä turistin istumassa pyhäkössä. Sitten hän tervehti häntä ennen kuin kunnioitti loistoa.

"Hän ei luultavasti tiennyt. hän istui ja leikki puhelimessa, eikä kukaan kertonut hänelle siitä. Ymmärrän, että hän ei tuntenut kulttuuriamme", hän sanoi.

ภาพจาก ผู้ใช้งาน TikTok บัญชี tiktikphonkaset

Toinen tapahtuman todistaja Wirot Somjit kertoi, että siellä oli kaksi ulkomaalaista, joista toisen puhelimen akku oli loppumassa, joten hän pysähtyi pyhäkölle lataamaan puhelinta, koska lähellä oli kaapelijohto.

Hän istui siellä noin 10 minuuttia, kunnes asiakas neuvoi häntä olemaan istumatta tähän ja selitti hänelle, missä hän istui. Sitten jotkut myös sanoivat hänelle, että se oli sopimatonta.

"Hän oli järkyttynyt ja nousi heti ylös. En uskonut, että hän istuisi siellä. Ajattele vain, että hän aikoi ladata akun, siinä kaikki. Joten en sanonut mitään", hän lisäsi.

TPN kuitenkin huomauttaa, että jotkut thaimaalaiset ovat ilmoittaneet verkossa loukkaantuneensa syvästi ja halunneet, että turistit löydetään ja pyytävät anteeksi tai jopa saavat sakon tai rangaistuksen. On epäselvää, aikooko lainvalvonta tehdä niin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.