76-vuotias saksalainen turisti pelastettiin eksyttyään Nai Yang Beachillä Thalangissa, kolmas kadonnut turisti kuukaudessa Phuketissa

Phuket -

  76-vuotias saksalainen turisti on pelastettu eksyttyään Nai Yang Beachillä Thalangissa viime yönä (5. toukokuuta).

Phuketin turistipoliisi sai ilmoituksen kadonneesta turistista kello 8 hotellin lähellä sijaitsevasta ravintolasta Nai Yang Beachillä Sakoon osa-alueella. He saapuivat ravintolaan löytääkseen 50-vuotiaan miehen, saksalaisen turistin, joka oli märkä. Phuketin turistipoliisi ei kertonut hänen nimeään.

Saksalainen turisti tuli ravintolaan pyytämään apua, koska hän ei muistanut tietä takaisin hotelliinsa tai missä hän tarkalleen oli. Lisäksi saksalainen turisti ei puhunut englantia eikä thaita ja vain saksaa. Toinen lähellä oleva avulias saksalainen turisti auttoi Phuketin turistipoliisia kommunikoimaan miehen kanssa.

Kesti noin tunnin, ennen kuin Phuketin turistipoliisi tunnisti hotellin, jossa saksalainen turisti yöpyi, ja sitten he tarjosivat hänelle ilmaisen matkan, kuten alla näkyy, takaisin asuinpaikkaansa. Ei ollut selvää, oliko turistilla jokin sairaus, joka johti siihen, että hän eksyi eikä muistanut missä hän oli tai missä hänen hotellinsa sijaitsi.

Tämä on kolmas kadonnut turisti Phuketissa lyhyessä ajassa, kuten alla näkyy.

Samaan aikaan amerikkalainen turisti, 68-vuotias, on pelastettu, kun hän eksyi viidakkoon Thalangin alueella viime kuussa 29. huhtikuutath.

Amerikkalainen turisti pelastettiin eksyttyään Thalangin viidakossa Phuketissa

21-vuotias saksalainen turisti on pelastettu, kun hän oli juuttunut useiden isojen kivien väliin vaeltaessaan metsässä Thalangin alueella 2. toukokuutand, 2022.

Nuori saksalainen turisti pelastettiin jäätyään suurten kivien väliin vaeltaessaan Thalangin metsässä Phuketissa

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.