Thaimaassa, mukaan lukien Phuketissa, takavarikoitiin 67 asetta, 3 pommia, 127,471 9,433 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX XNUMX grammaa kidemetallia.

Phuket, ylemmät eteläiset maakunnat -

  Yhteensä 67 asetta, 3 pommia, 127,471 9,433 metamfetamiinipilleriä ja 25 XNUMX grammaa kristallimetamfetamiinia takavarikoitiin seitsemässä matkailuprovinssissa ylemmän etelän alueella, mukaan lukien Phuketissa XNUMX. huhtikuuta.th huhtikuun 29th, 2022.

Kenraaliluutnantti Surachate "Big Joke" Hakparn kertoi Phuket Expressille: "Tukitoimilla pyrittiin varmistamaan turvallisuus ennen kuin maa avattiin kokonaan turisteille 1. toukokuuta jälkeen.st seitsemässä matkailumaakunnassa ylemmän eteläosan alueella, jotka ovat Krabi, Chumphon, Nakhon Si Thammarat, Phang Nga, Phuket, Ranong ja Surat Thani.

”Yli 400 kohteeseen tehtiin ratsian, joista 75 on Phuketissa. Yhteensä takavarikoitiin 67 asetta, 3 käsintehtyä pommia, 127,471 9,433 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX XNUMX grammaa metamfetamiinia. Suurin osa aseista takavarikoitiin Chumphonissa ja Nakhon Si Thammarat, kenraaliluutnantti Surachate lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.