PÄIVITYS: Kanadalainen epäilty, jonka väitetään tappaneen kanadalaisen/intialaisen miehen Phuketissa, kuoli Kanadan lento-onnettomuudessa

Kanada-

  Etsitty kanadalainen epäilty, jonka väitettiin tappaneen kanadalais-intialaisen miehen Phuketissa väitetyissä järjestäytyneen rikollisuuden ja jengikiistassa, kuoli Ontarion lento-onnettomuudessa viime viikonloppuna, mutta hänestä ilmoitettiin ensimmäisen kerran lehdistölle tiistaina 3.

Aiemmat tarinamme:

Kanadalainen mies ammuttiin kuoliaaksi ja hänen ruumiistaan ​​löydettiin noin 10 luotihaavaa uima-allashuvilassa Phuketissa 4. helmikuutath, 2022.

"Red Notice" -pidätysmääräys on annettu kahdelle etsintäkuulutetuksi väitetylle ulkomaalaiselle ampujalle, joita syytetään Kanadan ja Intian kansalaisen tappamisesta Phuketin huvilassa tammikuun lopulla, Thaimaan kuninkaallinen poliisi raportoi 12. helmikuuta.th, 2022.

Päivitetty tarina:

Tiistaina (3rd) monet kanadalaiset uutistoimistot raportoivat siitä 30. huhtikuutath, 2022 Brittiläisen Kolumbian Yhdistettyjen joukkojen Special Enforcement Unit (CFSEU-BC) sanoi Gene Karl Lahrkamp kuoli lento-onnettomuudessa Ontariossa.

Saat lisätietoja lukemalla alla olevan maailmanlaajuisen lehdistön raportin.

Thaimaassa miehen kuolemaan etsitty BC-karkunalainen kuoli Ontarion lento-onnettomuudessa

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.