Kaksi ukrainalaista pidätettiin Phuketissa 10 miljoonan dollarin veronmaksujen, rahanpesun ja petosten välttämisestä

Phuket -

  Kaksi miespuolista ukrainalaista on pidätetty Phuketissa 10 miljoonan dollarin veronmaksujen, rahanpesun ja petosten välttämisestä.

Combating Transnational Criminal and Illegal Immigrants Centerin (CTIC) ja Phuketin maakunnan poliisin johtaja paljastivat uutisen lehdistölle Phuketissa aiemmin tällä viikolla.

He pidättivät kaksi miespuolista ukrainalaista, joita ei nimetty erikseen, viime kuussa Phuketin huvilassa. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Amerikan Homeland Security Investigations Unit (HS) otti yhteyttä CTIC:hen.

Kaksi ukrainalaista työskentelivät Floridassa. He väittivät välttelevän veronmaksuja, tarjonneet suojaa laittomille siirtotyöläisille, rahanpesua ja petoksia.

Homeland Security Investigations (HS) Amerikassa havaitsi, että vuosina 2007–2021 näiden kahden epäillyn väitettiin välttyneen työpaikkojen palkkaamisesta maksamasta Yhdysvaltain hallitukselle noin 10 miljoonan Yhdysvaltain dollarin (337,020,000 XNUMX XNUMX bahtin) veroja.

Homeland Security ja CTIC jatkoivat tutkintaa, jossa he havaitsivat, että kaksi epäiltyä saapui Thaimaahan turistiviisumilla pakenemaan Yhdysvalloista. He yöpyivät huvilassa Phuketissa ja pidätettiin viime kuussa.

Heidät todennäköisesti karkotetaan ja luovutetaan Yhdysvaltoihin, missä heitä uhkaa laajat tuomiot.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.