'Prab Keesin' eroaa Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtajan neuvonantajasta 

Phuket -

'Prab Keesin', joka on Pisona Groupin puheenjohtaja ja Patong Development Foundationin päällikkö, on eronnut neuvonantajastaan ​​Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) puheenjohtajana.

Edellinen tarinamme:

Viihdepaikkojen yrittäjät ja työntekijät Bangla Walking Streetillä kokoontuivat 16. huhtikuuta 2022 järjestämään rauhanomaisen mielenosoituksen kuuluisan thaimaalaisen asianajajan sosiaalisessa mediassa julkaiseman videon johdosta tapahtumapaikasta, jonka väitetään avautuneen laillisen sulkemisajan jälkeen klo 11.

Yli sata Phuket-hotellityöntekijää kokoontui Patong Bay Hill Resort -hotelliin Patongissa Phuketissa tukemaan hotellin omistajaa Preechawut (Prab) Keesiniä sen jälkeen, kun hotellin kerrottiin rikkoneen lakisääteisiä sulkemisaikoja ja jouduttiin sulkemaan 15 päiväksi.

Päivitys:

Preechavude 'Prab Keesin' eilen (4. toukokuutath) antoi erokirjeen PEBA-yhdistykselle. Hän totesi kirjeessä: ”Bangla Roadilla ja Patongissa toimivista yrittäjistä tehtyjen monien valitusten vuoksi en pysty ylläpitämään rauhaa toimijoiden välillä enkä pysty työllistämään ihmisiä, koska haluan auttaa heitä Covid – 19 -kriisin jälkeen. Olen yrittänyt parhaani viimeiset 15 vuotta parantaa Patongin taloutta.

”Jotkut itsekkäiden yrittäjien ryhmät kuitenkin käyttivät kuuluisaa lakimiestä ja mediaa aiheuttamaan ongelmia matkailukaupungillemme. Nämä ihmiset saavat toimijat harmonisoimattomiksi." Prab sanoi kirjeessään.

"En ole tekemisissä tuon kuuluisan asianajajan kanssa. En pidä tästä menetelmästä, enkä ole koskaan tehnyt tätä tai ollut tämän takana. En ole koskaan ajatellut hetkeäkään tuhota kotini ja kaupunkini." Prab kirjoitti.

"Saada yhteiskunta ja yhdistys ymmärtämään minua ja olemaan vastuussa Bay Hillillä 15. huhtikuuta tapahtuneesta tapauksestath ja lopettaakseni väärinkäsityksen haluan erota Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) puheenjohtajan neuvonantajan paikasta ja lopettaa roolini ja toimintani yhdistyksessä.

Preechavude Keesin (Prab) 4. toukokuutath, 2022

TPN-media huomauttaa, että viihdepaikkojen lailliset sulkemisajat ovat edelleen arka asia Phuketissa ja Pattayassa. Itse asiassa paikat ovat laillisesti edelleen suljettuina Covid19-sääntöjen vuoksi, mutta ne sallitaan toistaiseksi muuttaa ravintoloksi. Ei ole varmaa tietoa siitä, milloin tämä muuttuu keskushallinnolta.

Lisäksi Phuket on yrittänyt olla erityinen hallinnollinen vyöhyke yli vuosikymmenen ajan, mikä antaisi sille pääosin itsehallinnon ja asettaisi omat sulkemisajat viihdepaikoille ja yöelämälle verrattuna kansalliseen noin puolenyön rajaan, mutta tämä on säännöllisesti evätty.

Ainoastaan ​​Bangkok ja Pattaya ovat tällä hetkellä erityisiä hallinnollisia vyöhykkeitä, mutta nämä edut on keskeytetty Covid-19-hätäasetuksen vuoksi, mikä jättää yöelämän nykyisen laillisen sulkemisajan keskiyön samana koko Thaimaan kuningaskunnassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.