Phuket aikoo julistaa Covid-19:n endeemiseksi sairaudeksi, Thaimaan keskushallinto kehottaa kärsivällisyyttä

Phuket -

Phuket aikoo julkistaa Covid-19:n endeemiseksi sairaudeksi sen jälkeen, kun uudet ja vahvistetut Covid-19-tapaukset ovat jatkaneet laskuaan maakunnassa.

Edellinen tarinamme Pattaya Newsin sisarsivustolla:

Phuketin apulaiskuvernööri ilmoitti tänään 20 saaren valmiudesta toimia pilottialueena Covid-2022-koronaviruksen hoidossa endeemisenä sairautena, vähentäen tartunnan saaneiden potilaiden rajoituksia ja karanteenipäivien määrää.

Phuketin provinssin yleislääkäri Kusak Kukiattikoon kertoi The Phuket Expressille: "Coivd-19:n uusien ja vahvistettujen tapausten määrä on jatkanut laskuaan neljän viikon ajan peräkkäin huolimatta huolista, jotka liittyvät kasvuun Songkranin, thaimaalaisen uudenvuoden jälkeen. Viimeisen päivän aikana rekisteröitiin vain 39 uutta ja vahvistettua Covid-19 -tapausta ilman uusia kuolemantapauksia."

"Yli 60 prosenttia Phuketin ihmisistä on saanut kolminkertaisen rokotteen Covid-19-rokotteella. Kuitenkin 52 prosenttia ihmisistä 608 ryhmässä (vanhukset, kroonisista terveysongelmista kärsivät ja raskaana olevat) oli kolminkertaisesti rokotettu. 608-ryhmän on oltava 60-prosenttisesti kolminkertaisrokotettu. Ole hyvä ja ota kolminkertainen rokotus, jotta saavutamme keskusviranomaisten asettamat endeemisen maakunnan säännöt. Sen jälkeen ehdotamme CCSA:lle (The Center for COVID-19 Situation Administration), jotta meistä tulisi endeeminen”, tohtori Kusak selitti.

Samaan aikaan tänä aamuna Thaimaan kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul kehotti kärsivällisyyttä endeemisten sairauksien luokittelussa ja uusien rajoitusten, kuten naamiomandaattien tai yöelämän laillisen avaamisen, poistamisessa ja totesi, että on epätodennäköistä, että rajoituksia kevennetään provinssittain Covid-19:n endeemiseksi merkitsemiseksi. maa tarvitsi kansallista lähestymistapaa. Anutin mainitsi, että monet maaseutuprovinssit eivät olleet vielä valmiita luokitelluiksi endeemisiksi tapausmäärien ja rokotusmäärien vuoksi.

TPN-media huomauttaa kuitenkin, että maakunnat eivät ole samaa mieltä koko maan odottamisesta samalla tasolla ja painottavat, että turistit halusivat rajoitusten lieventämistä mahdollisimman pian.

Nykyinen tavoite tehdä Covid-19 endeeminen maana on suunnilleen heinäkuussa, TPN huomauttaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.