PÄIVITYS: Kamala Beachille Phuketissa varoitetaan vahingollisista merieläimistä

Kamla, Kathu, Phuket –

Kamala Beachille Kathun alueella on varoitettu viranomaisten kutsumuksista "vahingollisista ja myrkyllisistä merieläimistä".

Edellinen tarinamme: 

 Droonilla etsittiin haita Kamala Beachillä Kathun alueella, mutta meriviranomaiset löysivät vihreän kilpikonnan ja rauskun vasta sen jälkeen, kun tuntematon merieläin puri 8-vuotiasta ukrainalaista thaimaalaista poikaa aiemmin tällä viikolla.

PÄIVITYS: Drone etsi haita Phuketin Kamala Beachillä, mutta ei onnea

Kamalan hallinnollinen apulaispäällikkö Jaroon Kobkoi kertoi Phuket Expressille: "Olemme sijoittaneet neljä kylttiä, joissa lukee "VAROITUS: varo vahingollisia ja myrkyllisiä merieläimiä." Kylttejä ovat hätänumero 1669 ja paikallisten pelastusryhmän numero 093-7819950 neljällä alueella rannalla.

"Olemme suunnitelleet rakentavamme tänne vartiotornin rantavartijoiden turvallisuuden takaamiseksi sekä thaimaalaisille että ulkomaisille uimareille ja rannalla kävijöille", Jaroon lisäsi.

"Turvallisuus on erittäin tärkeää, koska Kamala Beach on erittäin kaunis, mikä houkuttelee monia turisteja", Jaroon totesi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.