Kaksi ohikulkevaa Thaimaan kuninkaallisen laivaston merimiestä pelastivat viisi ihmistä auto-onnettomuuspaikalta Surat Thanissa

Surat Thani -

  Kaksi ohikulkevaa Thaimaan kuninkaallisen laivaston merimiestä, jotka olivat matkalla kotiin maanantaina, pelasti viisi ihmistä, jotka olivat juuttuneet autoonsa joutuessaan onnettomuuteen Surat Thanissa.

Maanantai 2. toukokuuta noin klo 1.00 Thaimaan kuninkaallisen laivaston merimiehet Wanchai Kangtin ja Adisorn Praiwan merivoimien sotilaspoliisirykmentistä olivat matkalla kotikaupunkiinsa, kun he törmäsivät siniseen Toyota Fortuneriin tien reunaan Khao Sok Nationalissa. Park, Surat Thani.

Tämän jälkeen poliisit menivät tarkastamaan autoa ja löysivät sen sisällä loukussa viisi ihmistä, kolme miestä ja kaksi naista. Kuljettajan lausunnon mukaan hän menetti auton hallinnan liukkaan tien vuoksi, jolloin auto pyörii useita kertoja ja löi ovet sisään, jolloin sitä ei voitu avata.

Poliisi joutui kiilaamaan kuljettajan puolen oven auki pelastaakseen kaikki viisi uhria, mutta kaksi matkustajaa loukkaantui: toisella oli suuri viilto selässä ja toinen huimautui. Kaikki uhrit kuljetettiin läheiseen sairaalaan hoidettavaksi ja vahingoittumattomien lääkärintarkastukseen.

Kaksi merivoimien miestä neuvoivat Thaimaassa lähestyvän sadekautta, joten kuljettajien tulee tarkistaa ajoneuvonsa ennen lähtöä ja ajaa varovasti. Molemmat miehet saivat Thaimaan sosiaalisessa mediassa laajaa kiitosta avusta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.