Nuori saksalainen turisti pelastettiin jäätyään suurten kivien väliin vaeltaessaan Thalangin metsässä Phuketissa

Thalang –

  21-vuotias saksalainen turisti on pelastettu, kun hän oli juuttunut useiden suurten kivien väliin vaeltaessaan metsässä Thalangin alueella eilen (2. toukokuuta)nd).

Miespuolinen saksalainen turisti ilmoitti Phuketin turistipoliisille hätäpoliisin hätäpuhelulla numeroon 1155 kello 6 maanantaina 58. toukokuuta.

Phuketin turistipoliisi otti yhteyttä Sakoon poliisiin ja läheisen Sirinartin kansallispuiston viranomaisiin. Turistipoliisi tunnisti saksalaisen turistin Leon Isiman Samuelsiksi, 21.

Phuketin turistipoliisin everstiluutnantti Eakkachai Siri kertoi The Phuket Expressille: ”Pidimme herra Samuelsin kanssa WhatsApp-sovelluksen kautta. Hän lähetti meille sijaintinsa, joka oli noin 1.1 kilometrin päässä hotellista. Hän oli juuttunut suurten kivien väliin vaeltaessaan. Pyysimme häntä olemaan yrittämättä siirtyä paikastaan ​​ennen kuin aloitimme etsinnän klo 8. ”

”Klo 9 löysimme hänet kivien välistä. Hän kuivui ja hänelle annettiin vettä. Klo 10 hänet siirrettiin turvallisesti pois metsästä. Klo 10 (45. toukokuutard) hän saapui majoituspaikkaansa."

"Herra. Samuel saapui Phuketiin eilen (2nd) Frankfurtista. Saavuttuaan Phuketin kansainväliselle lentokentälle hän käveli lentokentän vieressä olevaa Naiyang Beachia pitkin ja päätti lähteä patikoimaan. Valitettavasti hän jäi loukkuun kiviselle alueelle, mutta oli tallentanut hätänumeron turistipoliisille ja soitti meille.

Mr. Samuels kertoi The Phuket Expressille "Kiitos paikallisille ja upseereille, jotka tarjosivat minulle erinomaisen etsintä- ja avun."

Samuels otti myös pelastajien kanssa selfien, joka levisi sosiaalisessa mediassa, alla.

Samaan aikaan perjantaina (29. huhtikuuta) amerikkalainen turisti, 68-vuotias, on pelastettu eksyttyään viidakkoon Thalangin alueella.

Amerikkalainen turisti pelastettiin eksyttyään Thalangin viidakossa Phuketissa

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.