PÄIVITYS: Phuketin taksinkuljettaja riitelee nuoren australialaisen tytön jalan koskettamisesta virustapauksessa

Phuket -

Phuketin taksinkuljettaja on kiistänyt väitteet koskeneensa alaikäisen jalkaan sopimattomasti sen jälkeen, kun australialainen turisti teki ilmoituksen Phuketin poliisille miehen väitetystä koskettamisesta tyttärensä jalkaan sopimattomasti taksissa pysäköintialueella ostoskeskuksessa Mueang Phuketin alueella. viime viikonloppuna.

Edellinen tarinamme:

Toukokuussa 1st Thalangin Cherng Talayn poliisin everstiluutnantti Nannapat Malai ilmoitti, että 44-vuotias miespuolinen australialainen turisti, joka yöpyi hotellissa Bang Tao Beachillä Cherng Talayssa, Thalangin alueella. (Phuket Express ei salaa hänen nimeään) teki ilmoituksen poliisille 30. huhtikuutath väitetystä tapauksesta.

Päivitä tarina:

Phuketin provinssin poliisin komentaja kenraalimajuri Sermpan Sirikong kertoi eilen (2. toukokuuta) The Phuket Expressille: "Olemme kuuluselleet syytöksiin osallistuneen taksinkuljettajan australialaiselta turistilta. Hän väittää, ettei hän koskenut tytön jalkaan, vaan käytti sormeaan tytön housuja kevyesti tönäiseen eleeseen, jonka hän väitti olevan tavallinen ele, joka ei ollut sopimatonta, kun hän kysyi, olivatko hänen housunsa kauniit.

"Olemme kuitenkin ottaneet yhteyttä australialaisen turistin konsulaattiin ja kysymme, haluavatko he ryhtyä lisätoimiin tapauksen johdosta." Kenraalimajuri Sermpan totesi.

"Olemme myös lähettäneet tapauksen Phuketin maakuljetustoimistolle (PLTO) nähdäksemme, ryhtyvätkö he mihinkään toimiin. Mielestämme taksinkuljettajan käytös oli sopimatonta hänen väitteistään huolimatta. Kenraalimajuri Sermpan päätti.

Phuket Express huomauttaa, että Phuketin poliisi ei julkistanut taksinkuljettajan nimeä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.