PÄIVITYS: Norjalainen ex-patti julistettiin myöhemmin kuolleeksi, kun hänen talonsa syttyi tuleen Wichitissä, Phuketissa

Wichit, Phuket -

76-vuotias norjalainen ex-patti, joka putosi tajuttomaksi rakkaan koiran kuollessa talonsa syttyessä tuleen Wichitissä, Mueang Phuketin alueella varhain eilen aamulla (2. toukokuuta)nd) julistettiin myöhemmin traagisesti kuolleeksi.

Edellinen tarinamme:

Norjalainen ex-patti putosi tajuttomaksi, kun hänen rakas koiransa kuoli hänen talonsa syttyessä tuleen Wichitissä, Mueang Phuketin alueella eilen (2. toukokuuta).nd), mikä huolestutti myös lähialueen asukkaita.

Norjalainen ulkomaalainen putosi tajuttomaksi hengitettyään savua, rakas koira kuoli talopalossa Phuketissa

Nyt päivitys:

76-vuotias norjalainen ex-patti julistettiin myöhemmin kuolleeksi Vachira Phuketin sairaalassa myöhään eilen iltapäivällä (2. toukokuuta).nd) ja Wichitin poliisi vahvisti sen.

Phuket Express ei edelleenkään pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.