PÄIVITYS: Phuketin merijalkaväen virkamies uskoo, että hai puri nuorta poikaa Kamala Beachillä viikonloppuna, poika kertoo tarinansa

Phuket -

  Merenkulkuviranomainen on ilmoittanut uskovansa, että merieläin, joka puri nuorta kotituristia viime viikonloppuna Kamala Beachillä Phuketissa, oli todellakin hai eikä barrakuda, kuten jotkut muut uskoivat.

Edellinen tarinamme:

Ranskalainen haiasiantuntija uskoo, että sinihai on saattanut purra 8-vuotiaan ukrainalais-thai-pojan jalkaa lähellä Kamala Beachia Phuketissa sunnuntaina (1. toukokuuta).st). Samaan aikaan rantaoperaattorit ja paikalliset viranomaiset uskovat, että se ei ollut hai vaan barrakuda.

Ryhmä Phuketin virkamiehiä Phuketin varakuvernöörin Pichet Panapongin ja Phuketin meribiologisen keskuksen (PMBC) johtajan tohtori Kongkiat Kittiwatanawongin johtamana ovat vierailleet pojan luona hänen isoäitinsä ravintolassa Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Dr.Kongkiat kertoi The Phuket Expressille: "Uskomme, että se oli hain purema pojan iholle aiheutettujen haavojen koon ja muodon vuoksi. Alue, jossa poikaa purettiin, on surffausalue, josta hait yleensä löytävät ruokansa täältä. Se voi olla vauvasinihai, joka on noin alle metrin pitkä. Huolimatta siitä, mitä jotkut paikalliset asukkaat ovat väittäneet, tämä alue ei ole barrakudan tavallinen koti."

Poika (The Pattaya News ei salaa hänen nimeään) kertoi The Phuket Expressille. ”Menin veteen yksin, kun isäni oli rannalla. Näin vedessä jotain mustaa ja pitkää. Merieläin syöksyi suoraan minuun ja puri jalkaani. Löysin eläintä ennen kuin nousin vedestä ja kerroin isälleni."

”Silloin en pelännyt. Haavani vaati 33 pistoa. En pelännyt enkä itkenyt sairaalassa. Luulen edelleen, että se oli barracuda, ei hai. Joka tapauksessa, voitin sen kovemmin kuin se voitti minut, enkä pelkää palata mereen, rakastan rantaa." Rohkea nuori poika sanoi hymyillen The Phuket Expressin toimittajille.

TPN-media huomauttaa, että nuori poika näyttää nauttivan lyhyestä "maineestaan" alueella puremisen jälkeen ja että hän aikoo palata rannalle uimaan heti tällä viikolla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.