Australialainen turisti teki poliisille ilmoituksen, kun Phuketin taksinkuljettajan väitettiin koskeneen 15-vuotiaan tyttärensä jalkaan sopimattomasti

Phuket -

  Australialainen turisti teki ilmoituksen poliisille, kun Phuketin taksinkuljettajan väitettiin koskeneen tyttärensä jalkaan sopimattomasti taksissa Mueang Phuketin kaupunginosan ostoskeskuksen pysäköintialueella viime viikonloppuna.

Eilen (1st), everstiluutnantti Nannapat Malai Cherng Talayn poliisista Thalangissa ilmoitti, että 44-vuotias miespuolinen australialainen turisti, joka yöpyi hotellissa Bang Tao Beachillä Cherng Talayssa, Thalangin alueella. (Phuket Express ei salaa hänen nimeään) teki ilmoituksen poliisille 30. huhtikuutath väitetystä tapauksesta.

Turisti kertoi asiasta poliisille 29. huhtikuutath noin kello 12 taksinkuljettaja kosketti 10-vuotiaan tyttärensä jalkaa epäasianmukaisesti taksissa sen ollessa pysäköitynä ostoskeskuksen pysäköintialueelle Mueang Phuketissa.

Turisti sanoi, ettei halua ryhtyä oikeustoimiin taksinkuljettajaa vastaan, koska hän oli matkalla takaisin Australiaan 30. huhtikuutath. Turisti halusi kuitenkin dokumentoida tapauksen poliisille.

Cherng Talay -poliisi kertoi asiaan liittyville Phuket-lehdistölle, että he ovat ottaneet yhteyttä Phuketin turistipoliisiin tutkiakseen asiaa. He ovat tunnistaneet taksinkuljettajan ja häntä kuulustellaan, vaikka hänen nimeään ei julkistettu lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.