Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri johtaa "Seafood & Sports Festival 2022" -festivaaleja Phuketissa

Phuket -

  Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn johti "Seafood & Sports Festival 2022" -tapahtuman avajaisia ​​Bang Maruan Lagoonissa Phuketissa viime viikonloppuna 30. huhtikuuta.

Tapahtuman järjestivät Si Sunthonin kunta ja Phuketin maakunnan viranomainen Nawamindraracha Parkin 87-vuotisjuhlapäivänä (Bang Maruan Lagoon) 30. huhtikuuta - 1. toukokuuta uusien normaalien Covid-19-ehkäisymenettelyjen mukaisesti, joihin kuului mm. pakollinen maskin käyttö ja lämpötilan tarkistukset.

Phuketin varakuvernööri Anupap Rodkwan Yodrabam paljasti, että Covid-19-pandemiatilanne oli vaikuttanut ratkaisevasti Phuketin tärkeimpiin taloudellisiin näkökohtiin, kuten matkailuun, kauppaan, investointeihin ja kulutukseen.

Anupap kertoi The Phuket Expressille: ”Siksi oli tarpeen kehittää matkailualaa ja muita siihen liittyviä toimialoja voidakseen harjoittaa liiketoimintaansa arvokkaasti ja kestävästi sekä kehittää matkailuun liittyvien tuotteiden, palveluiden ja kala- ja äyriäistuotteiden arvoa. ja vahvistaa perustaloutta, joka voisi edistää kansantalouden kehittämistä seuraavassa vaiheessa."

"Seafood & Sports Festival 2022" -tapahtumassa oli yli 100 paikallista yrittäjää Si Sunthonissa, jotka tulivat myymään ruokaa ja muita tuotteita. Alueita oli 4: Alue 1 – Lähiruoka; Alue 2 - Meren antimet; Alue 3 – Yhteisön tuotteet; ja vyöhyke 4 – yleistavara- ja ruokarekat. Lavalla oli myös elävää musiikkia koko tapahtuman ajan.

Järjestäjät sanoivat The Phuket Expressille, että tapahtuma oli kaiken kaikkiaan suuri menestys.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.