Tuntematon merieläin puri 8-vuotiasta ukrainalais-thai-poikaa Kamala Beachin lähellä Phuketissa, asiantuntijat ja viranomaiset kiistävät, mikä eläin oli

Phuket -

  Ranskalainen haiasiantuntija uskoo, että sinihai saattoi purra eilen (8. toukokuuta) 1-vuotiaan ukrainalais-thai-pojan jalkaa lähellä Kamala Beachia Phuketissa.st). Samaan aikaan rantaoperaattorit ja paikalliset viranomaiset uskovat, että se ei ollut hai vaan barrakuda.

Kamalan pelastustyöntekijät saivat eilen iltapäivällä ilmoituksen, että nuori poika, jonka nimeä salattiin alaikäisten toimituksellisen ohjesäännön mukaisesti, oli loukkaantunut tuntemattoman merieläimen toimesta. Pelastustyöntekijät saapuivat Kamala Beachille löytääkseen 8-vuotiaan ukrainalais-thai-pojan makaamassa verenvuotoa ja kipeänä rannalla. Hänen oikeasta jalkastaan ​​löydettiin monia syviä haavoja. Hänet kiidätettiin Bangkokin Phuketin sairaalaan Phuket Townissa.

David Martin, Ranskan kansalainen, joka on vedenalainen valokuvaaja ja haiasiantuntija Phuketissa sijaitsevasta Ocean For All -säätiöstä, antoi mielipiteensä The Phuket Expressille tänä aamuna (2. toukokuuta).nd), "Kokemukseni sukeltamisesta ja valokuvaamisesta vedenalaisesta elämästä ympäri maailmaa useiden vuosien ajan, pojan jalassa olevat haavat saattoivat olla "sinihain" vauvasta. Nämä haavat eroavat muista merieläimistä, koska haavat olivat ainutlaatuisia tiettyjen liikkeiden perusteella.

Apisit Anan, Kamala Beachin rantaoperaattori, kertoi The Phuket Expressille: "Tämä on samanlainen tapaus kuin kaksi vuotta sitten kiinalaisen turistin kanssa. Se oli mielestäni barracuda, joka on yleinen paikallisesti. Suurin barracuda, jonka olen koskaan nähnyt sukeltaessani, painaa noin 13 kiloa. He syövät mielellään pieniä kaloja, ja provosoimattomat hyökkäykset ihmisiä kohtaan ovat yleisempiä kuin monet luulevat.

Phuket Express huomauttaa, että barracuda on suuri, petollinen, rauskueväkala.

Kathun piirin päällikkö Ciwat Rawangkun meni Kamala Beachille tänä aamuna. Hän kertoi The Phuket Expressille: "Olemme sijoittaneet varoituskylttejä ja ilmoittaneet rantakaiuttimiin thai- ja englanniksi, jotta rantamatkailijat olisivat tietoisia meren eläimistä."

Nuoren pojan kerrotaan olevan toipumassa, ja viranomaiset yrittävät edelleen selvittää hänen haavoihinsa tarkkaa syyllistä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.