PÄIVITYS: Sedanin kuljettaja esitteli itsensä poliisille, sai 500 bahtin sakon ambulanssin estämisestä Phuketissa, sosiaalinen media ei edelleenkään ole tyytyväinen

Phuket -

  Tuntematon sedan-kuljettaja esitti itsensä eilen iltapäivällä Phuketin kaupungin poliisille ja sai 500 bahtin sakon ambulanssin estämisestä, joka tallentui viraaliseen kojelautavideoon, jota jaettiin laajasti Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

Edellinen tarinamme:

Sedan-kuljettajalle määrätään jopa 500 bahtin sakko, koska hän ei liikahtanut ambulanssiin, joka kuljetti loukkaantunutta sairaalaan voimakkaiden varoitussireenien kanssa Phuketin tiellä torstaina.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi eilen (30. huhtikuuta) Phuket Expressille, että sedan-kuljettaja Mr. Thamron (poliisi ei salannut sukunimeä ja ikää) on ilmoittautunut Phuketin kaupungin poliisille. Hän myönsi ajaneensa sedania kojelautakameran osoittamalla tavalla. Hän totesi kärsineensä väliaikaisesta raivokohtauksesta ja väitti, että tämä on hänen luonteensa sopimatonta ja että hän pahoittelee tapausta suuresti. Hän sai 500 bahtin sakon hätäajoneuvojen estämisestä, mikä on Thaimaan lain enimmäisrangaistus tästä rikoksesta.

Thaimaan sosiaalinen media puolestaan ​​ei ollut tyytyväinen tuomioon ja totesi, että heidän mielestään sakon pitäisi olla huomattavasti suurempi, ja väittivät, että sakko, noin viisitoista Yhdysvaltain dollaria, ei ollut oikea pelote.

Phuketin poliisi kuitenkin totesi, että he eivät voi muuttaa lakia tai määrätä mielivaltaisia ​​sakkoja itse, ja totesi, että lainmuutosten on tultava Thaimaan hallitukselta ja parlamentin on hyväksyttävä ne asianmukaisesti. Phuketin poliisi totesi myös, että kuljettaja ei tehnyt muita rikoksia ja hänen ajokorttinsa, rekisteröintinsä ja vakuutuksensa olivat voimassa. Phuketin poliisi myös puolusti kuljettajan "nimeämistä ja häpeämistä" toteamalla, että tämä voisi rikkoa Thaimaan panettelulakeja, ja oli huolissaan siitä, että jos kuljettaja tunnistetaan, sosiaalisen median "noitajahti" voisi tapahtua, mikä voisi rikkoa kunnianloukkauslakeja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.