Kathu järjestää kala- ja äyriäisfestivaalin esitelläkseen Phuketin perinteistä tyyliä – PHOTO TOUR

Kathu, Phuket –

  Kathun kunta järjesti "Suk Jai Naithu" (Happy Naithu) -kala- ja äyriäisfestivaalin viime viikonloppuna perinteiseen paikalliseen tyyliin heijastamaan Phuketin alkuperäistä ilmettä ja tunnelmaa.

Festivaali järjestettiin kaksi päivää perjantaista (29th) eiliseen yöhön asti (30. huhtikuutath). Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan ja Kathun pormestari Chaianan Sutthikun avasivat festivaalin virallisesti eilen illalla.

Festivaali alkoi kauniilla paraatilla iltapäivällä 29. huhtikuuta. Paraati pyrki esittelemään alkuperäisen Phuketin kansan perinteisiä tapoja, jotka saivat alkunsa 'Naithu'-yhteisöstä.

Naithu oli Kathun edellinen nimi, mutta nykyään se tunnetaan edelleen paikallisesti nimellä "Naithu", toteaa The Phuket Express.

Festivaalilla oli useita kalakojuja ja paikallisia esityksiä viidellä lavalla. Festivaalin tarkoituksena oli tukea paikallisten elämäntapaa ja edistää paikallista matkailua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.