Neljä ihmistä loukkaantui, yksi vakavasti, mukaan lukien kaksi poliisia, moottoripyörien törmäyksessä Phuketin kaupungissa

Phuket -

  Yksi henkilö on loukkaantunut vakavasti ja kolme ihmistä on saanut useita kohtalaisia ​​tai lieviä vammoja, mukaan lukien kaksi poliisia, kun kaksi moottoripyörää törmäsivät eilen Phuket Townissa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 6 eilen (45. huhtikuuta) risteyksessä lähellä Phuket City Public Market 30:ta (Kaset Market / Talad Kaset) Ong Simpai Roadilla Phuket Townissa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express -tiimi saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen Honda Scoopy -moottoripyörän. Kuljettaja Nataya Jantaurai, 21, oli saanut erilaisia ​​vammoja ja hänen matkustajansa Amonsiri Sawangjit, 52, sai vakavia päävammoja ja vuoti runsaasti verta. Molemmat kuljetettiin sairaaloihin.

Lähistöltä pelastushenkilökunta löysi vaurioituneen poliisin moottoripyörän. Kuljettaja, kersantti Warat Jairueng, 26, ja hänen matkustajansa ylikersantti Montean Kamnerdee, 42, ovat molemmat Phuketin kaupungin partiopoliisia. He olivat saaneet useita lieviä vammoja, ja heidät vietiin paikalliseen sairaalaan apua saamaan.

CCTV-materiaali osoittaa, että Natayan kuljettama Honda Scoopy oli kääntymässä Dilok Uthit 1 Roadille samalla kun poliisimoottoripyörä, jota Sgt. Warat tuli heti ennen törmäystä.

Ei ollut heti selvää, nostetaanko syytteitä tai kumpi osapuoli oli vastuussa Phuketin liikennepoliisin kanssa ja lupasi tutkia tapausta avoimesti riippumatta siitä, onko poliisi mukana vai ei.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.