Thaimaan viimeisimmät maahantulovaatimukset sunnuntaista 1. toukokuuta 2022 alkaen

Seuraava on Thaimaan matkailuviraston lehdistötiedote:

Seuraavat säännöt tulevat voimaan 1. toukokuuta 2022, ja niissä on erityisvaatimukset rokotetuille ja rokottamattomille/ei täysin rokotettaville matkustajille kaikista maista/alueilta, jotka saapuvat aikataulun mukaan tästä päivämäärästä alkaen.

Saapumista edeltävät vaatimukset

Rokotetut matkailijat Thaimaahan saapumiseen tulee olla seuraavat asiakirjat:

 • Voimassa oleva passi, Thaimaan passi (via https://tp.consular.go.th/), tai rajapassi rajatarkastuspisteiden kautta saapuville.
 • Vakuutus, jonka kattavuus on vähintään US$10,000 XNUMX. Thaimaalaiset ja Thaimaan kansallisen terveydenhuollon piirissä olevat ulkomaalaiset ovat vapautettuja tästä vaatimuksesta.
 • Todistus COVID-19-rokotuksesta
  • Kaikkien 18-vuotiaiden ja sitä vanhempien tulee olla täysin rokotettuja COVID-19-tautia vastaan ​​hyväksytyllä rokotteella vähintään 14 päivää ennen matkaa Thaimaahan.
  • 5–17-vuotiaiden matkustajien, jotka matkustavat Thaimaahan ilman huoltajaa, on rokotettava vähintään 1 annos hyväksyttyä rokotetta vähintään 14 päivää ennen Thaimaahan matkustamista. Vanhempien kanssa matkustavat ovat vapautettuja tästä vaatimuksesta.
  • Matkustajilla, joilla on ollut COVID-19-infektio ja jotka ovat saaneet vähintään yhden annoksen hyväksyttyä rokotetta tartunnan jälkeen, on oltava lääkärintodistus COVID-1-tartunnan toipumisesta.

Rokottamattomat/ei täysin rokotetut matkustajat Thaimaahan saapumiseen tulee olla seuraavat asiakirjat:

 • Voimassa oleva passi, Thaimaan passi (via https://tp.consular.go.th/), tai rajapassi rajatarkastuspisteiden kautta saapuville.
 • Vakuutus, jonka kattavuus on vähintään US$10,000 XNUMX. Thaimaalaiset ja Thaimaan kansallisen terveydenhuollon piirissä olevat ulkomaalaiset ovat vapautettuja tästä vaatimuksesta.
 • Todiste ennakkomaksusta 5 yön karanteeniin hallituksen hyväksymässä hotellissa/hotelleissa; kuten SHA Extra Plus (SHA++) -hotelli tai AQ Accommodation/s sekä tosite yhden RT-PCR COVID-1 -testin ennakkomaksusta. Thaimaalaisten ei tarvitse maksaa testistä ennakkoon.

Karanteenista vapautetaan rokottamattomat/ei täysin rokotetut matkustajat, jotka voivat ladata todisteen negatiivisesta RT-PCR-testistä 72 tunnin sisällä matkasta Thailand Pass -järjestelmän kautta. Vapautus koskee myös vanhempiensa kanssa matkustavia alle 6-vuotiaita matkustajia.

Saapumisvaatimukset

Thaimaahan saapuessaan kaikkien matkustajien on läpäistävä maahantulotarkastus, mukaan lukien ruumiinlämpömittaus, ja esitettävä vaaditut asiakirjat maahanmuutto-/terveysvalvontaviranomaiselle tarkastusten suorittamista varten.

rokotetut matkustajat sitten sallitaan sisäänpääsy ja he voivat mennä vapaasti minne tahansa valtakunnassa. * Maateitse saapuville rajapassilla he saavat oleskella enintään 3 päivää vain määritetyillä alueilla.

Samoin rokottamattomat/ei täysin rokotetut matkustajat jotka ovat ladanneet todisteen negatiivisesta RT-PCR-testistä 72 tunnin sisällä matkasta Thailand Pass -järjestelmän kautta, pääsevät sisään ja he voivat mennä vapaasti minne tahansa kuningaskunnassa.

Muuten, rokottamattomat/ei täysin rokotetut matkustajat täytyy mennä karanteeniin 5 päivän ajan. Matka ennakkoon varattuun majoituspaikkaan tulee tapahtua ennalta sovitulla ajoneuvolla sinetöityä reittiä pitkin enintään 5 tunnin matka-ajassa. Sitten heille on suoritettava RT-PCR-testi päivinä 4-5. Alle 5-vuotiaat, vanhempiensa kanssa matkustavat ja yhdessä karanteenissa olevat voivat käydä sylkitestillä. Matkailijat, joiden testitulos on negatiivinen, pääsevät minne tahansa valtakuntaan, kun taas ne, joiden testitulos on positiivinen, ohjataan asianmukaista hoitoa varten ja kulut tulee kattaa vaadittavalla vakuutuksella / ulkomaisten matkustajien omalla kustannuksella, tai kansallinen terveydenhuolto thaimaalaisille ja ulkomaisille ulkomaille.

Oleskelun aikana

Thaimaassa ollessaan sekä rokotettuja että rokottamattomia/ei täysin rokotettuja matkustajia kehotetaan noudattamaan tiukasti terveys- ja turvallisuusstandardeja. Matkustajien, joilla on COVIDin kaltaisia ​​oireita, tulee testata. Jos testi on positiivinen, heidän on saatava asianmukainen lääketieteellinen hoito.

Toivotamme kaikille vierailijoille nautinnollista, turvallista ja palkitsevaa lomaa Thaimaassa tänä jännittävänä aikana, jolloin voimme jälleen toivottaa tervetulleeksi matkailijoita ympäri maailmaa.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/