Nouto kaatui Surat Thanissa, poliisi tutkii ja löytää 220 kiloa metamfetamiinia

Surat Thani -

Tha Chanan poliisi tarkasti kaatuneen lava-auton Surat Thanissa ja löysi 220 kiloa metamfetamiinia 220 miljoonan bahtin arvosta. Kuljettajan kerrotaan pakenevan paikalta. 

Noin klo 6.15 torstaina 28. huhtikuuta Tha Chanan poliisiaseman johtajalle Chutipon Khemanuwongille ilmoitettiin auto-onnettomuudesta osoitteessa 41 Rd, Khanthulin osapiiri, Tha Chanan piiri, Surat Thani ja määrättiin Pol. Aliluutnantti Jaturong Suksrimuang tutkimaan kohtaus.

Poliisi löysi sieltä kaatun lava-auton, jonka aidattu sänky oli täynnä kaalia, kun kuljettaja oli poissa paikalta. Silminnäkijä paljasti kuitenkin poliisille, että hän näki kuljettajan ja yhden matkustajan kiireessä liftaavan tuntemattomasta kuorma-autosta ja pakeni välittömästi. Silminnäkijä kertoi myös, että epäillyt salasivat jotain, jonka hän uskoi olevan laittomia aineita.

Todistajan lausunnon jälkeen Tha Chanan poliisi kutsui apuja ja tutki lava-auton, josta löytyi 9 säkkipeitettä täynnä metamfetamiinia piilotettuna kaalin alle. Lääkkeet suljettiin muovipussiin, jossa oli merkintä "GUANYIN WANG", ja ne painoivat noin 220 kiloa. Poliisi sanoi, että jos tämä olisi päässyt markkinoille, sen arvo olisi noin 220 miljoonaa bahtia.    

Aluksi Tha Chanan poliisi takavarikoi lava-auton ja metamfetamiinin. He jatkaisivat oikeuslääketieteellistä prosessia pakenevan kuljettajan ja matkustajan jäljittämiseksi.  

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/