Phuket pidentää "ravintoloiden" juomaaikoja keskiyöhön toukokuun ensimmäisestä päivästä alkaen

Phuket-

Phuket on virallisesti hyväksynyt juomaaikojen pidentämisen "ravintoloissa" keskiyöhön asti 1. toukokuuta alkaenst, 2022.

Ensin viitteeksi:

Thaimaan hallitus peruuttaa Test and Go -ohjelman ja keventää laillisia juomaaikoja.

Eilen (29th), Phuketin kuvernööri Narong Woonciew antoi määräyksen. "Ravintolat" saavat tarjoilla alkoholijuomia keskiyöhön asti 1. toukokuuta alkaenst, 2022.

Phuket Express totesi, että aiemmin "ravintoloiden" sallittiin tarjoilla alkoholia klo 11 asti. Juomaajat pitenevät nyt yhdellä tunnilla.

Viihdepaikat, kuten baarit, pubit, yökerhot, gogot, karaoke-lounget ja muut vastaavat yritykset, ovat kuitenkin edelleen laillisesti suljettuina. Vain muunnetut ravintolat, joilla on asianmukaiset sertifikaatit ja viranomaisten hyväksymät, saavat toimia laillisesti, vaikka käytännössä täytäntöönpano voi vaihdella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.