Amerikkalainen turisti pelastettiin eksyttyään Thalangin viidakossa Phuketissa

Thalang, Phuket -

Amerikkalainen turisti, 68-vuotias, on pelastettu, kun hän eksyi viidakkoon Thalangin alueella eilen iltapäivällä (29. huhtikuuta)th).

Miespuolinen amerikkalainen turisti ilmoitti tapauksesta Phuketin turistipoliisille hätäpuhelulla kello 3 eilen iltapäivällä. Hän lähetti viimeisimmän asemansa Phuketin turistipoliisille matkapuhelimella. Hän eksyi mäkiseen viidakkoon Baan Nai Thornin alueella Sakoon osa-alueella.

Phuketin turistipoliisi otti yhteyttä läheisen kansallispuiston poliiseihin ja paikallisiin, jotka tuntevat alueen hyvin. He menivät viidakkoon kukkulalla olevaa luontopolkua pitkin. Poliisi etsi amerikkalaista turistia GPS:n (Global Positioning System) avulla.

Kello 6 he löysivät amerikkalaisen turistin, jonka nimeä hänen pyynnöstään salattiin. Hänen jalkastaan ​​löydettiin naarmuja, ja hän kuivui ja hänelle annettiin vettä. Hänet siirrettiin turvallisesti pois metsästä ja vietiin takaisin majoituspaikkaansa.

Amerikkalainen turisti oli hyvin iloinen ja kiitollinen. Hän sanoi virkamiehille ja paikallisille: "Olen erittäin iloinen tavata teidät, en tiennyt mitä tehdä sen jälkeen, kun olin eksynyt ja vietin tuntikausia vaelellen rajallisten tarvikkeiden ja veden kanssa, mutta onneksi olin tallentanut hätänumerot puhelimeeni. Olin vaeltanut pois polulta ja kääntynyt ympäri ja eksyin täysin."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.