36-vuotias mies pidätettiin Thalangissa Phuketissa 5.49 kilogramman metamfetamiinin, ekstaasia, 40,000 XNUMX metamfetamiinipillerin, aseen ja luotien kanssa.

Phuket -

  Phuketin poliisin mielestä merkittävä huumeepäilty on pidätetty Phuketissa yli viiden kilogramman metamfetamiinin, 70 pillerin ja yli 40,000 XNUMX metamfetamiinipillerien, aseen ja luotien kanssa torstai-iltapäivänä.

Thalangin poliisi paljasti pidätyksen paikalliselle Phuket-lehdistölle torstaina (28th). Tällä viikolla he tekivät ratsian kahteen taloon Srisoonthornin osa-alueella Thalangin alueella ennen kuin pidättivät pääepäillyn Worakorn 'J' Pisarnin, 36, Thalangista, ostoskeskuksen pysäköintialueella Chalongin osa-alueella Mueangissa. Phuketin alue.

Häneltä takavarikoitiin käsintehty käsiase, 23 luotia, 70 ekstaasipilleriä, 5.49 kilogrammaa kidemetamfetamiinia ja 40,400 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Worakorn vietiin Thalangin poliisiasemalle, jossa häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Tämä seuraa toista suuri huumepidätyssarja Phuketissa aiemmin tällä viikolla, joista voit lukea klikkaamalla TÄSTÄ.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.