Viisi huumeepäiltyä pidätettiin Phuketissa yhteensä 3.5 kilogrammalla metamfetamiinia ja 14,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä. 

Phuket -

Phuketissa on pidätetty viisi huumeepäiltyä, joilla on yhteensä yli 3.5 kiloa metamfetamiinia ja 14,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Phuketin maakunnan poliisi paljasti pidätyksen paikalliselle lehdistölle eilen (28th). Tällä viikolla he ovat pidättäneet viisi huumeepäiltyä kahdessa eri huumerikoksessa.

He ovat pidättäneet herra Pongpat "Natin", 24-vuotias Phuketista, Nattawut "Boy", 28-vuotias Phuketista, Yanin "Kik", 26-vuotias Uttaraditista ja Patcharin "Pop", 28-vuotias Trangista.

Heidät pidätettiin talon lähellä Soi Kok Tanodissa, Cherng Talayn osa-alueella, Thalangin alueella. Heiltä takavarikoitiin 3.53 kiloa kiteistä metamfetamiinia ja 14,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Aluksi ryhmä väitti saaneensa huumeita postin kautta "vahingossa" ja piti heitä aikeissaan lopulta ilmoittaa viranomaisille, mutta sen sijaan alkoi toimittaa muille. He saivat lausuntonsa mukaan 2,000 XNUMX bahtia lähetystä kohden. Phuketin poliisi ei uskonut heidän lausuntoaan, että he olisivat saaneet huumeet vahingossa.

Heidät vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Poliisi on myös pidättänyt Roong rueng 'Deen', 59, Sisaketista. Hänet pidätettiin Soi Ta-aidissa, Chalongin osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Häneltä takavarikoitiin 24 metamfetamiinipilleriä.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.