Phuketin kaupungintalo vastaanottaa sähköskootterit käytettäväksi turvatyössä, sosiaalisen median kriitikot huomauttavat skootterien "kiellosta" julkisella paikalla

Phuket -

Phuketin kaupungintalo sai yritykseltä kaksi sähköskootteria käytettäväksi turvatyössään, mutta kaikki sosiaalisessa mediassa eivät ole tyytyväisiä, sillä reilu kuukausi sitten kaupungin viranomaiset toteuttivat laajan kampanjan, jolla kiellettiin sähköskootterit kaupungin kaduilta.

Eilen (27th), Beam Mobility Thailand Companyn edustaja antoi kaksi sähköskootteria Phuketin kaupungintalolle.

Phuketin provinssin toimiston päällikkö Kanathip Sukcharoen kertoi TPN:n toimittajille: "Phuket on kehittymässä älykkääksi kaupungiksi. Joten olemme sopineet sähköskoottereiden koeajosta Phuketin kaupungintalon alueella. Tämä helpottaa turvatoimia alueella."

”Koeajo kestää kymmenen kuukautta. Nämä kaksi skootteria on asetettu käytettäväksi vain kaupungintalon alueella. Niillä ei ajeta kaupungintalon alueen tai yleisten katujen ulkopuolella, joten se ei riko mitään yleisillä kaduilla koskevaa "kieltoa". Kanathip totesi.

Samaan aikaan Patongin poliisi 21. helmikuuta 2022 varoitti turisteja, jotka ajoivat sähköskootterilla Patongin alueen teillä Phuketissa että he voivat joutua oikeudellisiin syytteisiin ja ajoneuvojen takavarikointiin, koska sen väitetään rikkovan maan ajoneuvolakia.

https://thepattayanews.com/2022/02/21/phuket-police-charge-electric-scooter-riders-on-patong-road-for-allegedly-violating-vehicle-act-causing-social-media-outroar/

 

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.