Matkailu- ja urheiluministeri vierailee Phuketissa keskustellakseen Phuketin tekemisestä "arvokkaaksi" matkailukohdeksi laadukkaille matkailijoille

Phuket -

Matkailu- ja urheiluministeri vieraili Phuketissa jakaakseen maailmanlaajuisen GBAC-tähden ja auttoi laatimaan strategioita viranomaisten kanssa, jotta Phuketista tulisi arvokas matkailukohde laadukkaille matkailijoille. 

Tänään, 28. huhtikuuta, Novotel Phuket City Phokeethra -hotellissa matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn johti seremoniaa GBAC-tähdellä tai Global Biorisk Advisory -tähdellä Phuketin edustajille ja piti puheen Phuketin muuttamisesta huippukunnalle. -arvoinen matkailukohde. Tämänpäiväiseen seremoniaan osallistuivat myös Phuketin kuvernööri Narong Vunziew ja Songkla-yliopiston kansainvälisten opintojen tiedekunnan lehtori Nuansamorn Unhaprateep. 

Nuansamorn kertoi, että hänen yliopistonsa toteutti hankkeen kansainvälisten terveysstandardien soveltamiseksi matkailualalla parantaakseen kaikkien vierailijoiden hygieenistä turvallisuutta. Hän sanoi, että GBAC Starin perusti Amerikassa ISSA-The Worldwide Cleaning Industry Association Yli 1,600 XNUMX matkailualan toimijalle tai laitokselle maailmanlaajuisesti on myönnetty tämä sertifikaatti.    

 

Narong sanoi Phuketin asukkaiden puolesta olevansa kiitollinen ministerin tämänpäiväisestä vierailusta ja hänen jatkuvasta tuestaan ​​Covid-19:n aikana. Hygienia oli vierailijoille erittäin tärkeää, ja Phuket hyötyisi tästä hankkeesta paljon, sillä Phuket saisi paljon mainetta ja muuttuisi kansainvälisesti standardoidummaksi, Narong päätteli. 

Ministeri Pipat totesi Phuketin muuttamisesta arvokkaaksi matkailukohteeksi, että GBAC Star auttaisi Phuketia kilpailemaan muiden maiden kanssa. Hän sanoi myös, että matkailu- ja urheiluministeriö keskittyy viiteen matkailun tekijään tehdäkseen Phuketista arvokkaan matkailukohteen, mukaan lukien hyvinvointimatkailu, liikematkailu, ranta- ja merimatkailu, ekomatkailun ja kulttuurimatkailu. Ministerin mukaan tämä houkutteli pitkällä aikavälillä "laadukkaita turisteja", joilla on korkea kulutuspotentiaali.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.