Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen julkaisee viimeisimmät lentomatkustamisen toimenpiteet, jotka tulevat voimaan 1. toukokuuta

KUVA: Heathrow'n lentoasema

Kansallinen -

Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) on julkaissut NOTAM-ilmoituksen (Notice to Air Missions) tiedottaakseen lentoyhtiöille eri puolilla maailmaa viimeisimmistä toimenpiteistä Thaimaan lentomatkustajille 1. toukokuuta alkaen. sen jälkeen, kun hallitus ilmoitti viime perjantaina saapumistoimenpiteiden keventämisestä.

Jotta voitaisiin luoda keskinäinen ymmärrys ja antaa lentoyhtiöille mahdollisuus noudattaa toimenpiteitä oikein, NOTAM-ilmoitus on seuraava:

  1. Täysin rokotetut matkustajat saavat tulla maahan ilman ylimääräisiä Covid-19-testejä. Matkustajia kehotetaan kuitenkin suorittamaan ATK (rapid Covid-19 antigen) -testi, jos heillä on epäilyttäviä oireita.
  2. Matkustajat, joita ei ole rokotettu tai jotka eivät ole täysin rokotettuja, voivat tehdä RT-PCR-testin 72 tunnin sisällä ennen lähtöä ja pääsevät maahan ilman ylimääräisiä Covid-19-testejä sekä täysin rokotettuja matkustajia. Jos näillä matkustajilla ei ole RT-PCR-testituloksia, heidät asetetaan karanteeniin karanteenivirkailijoiden määräyksen mukaisesti ja heidän on suoritettava RT-PCR-testi karanteenipäivänä 4 tai 5.
  3. Kaikilla matkustajilla on oltava sairausvakuutus Covid-19-taudin varalta tai takuukirje täydellisestä Covid-19-turvasta. vähintään 10,000 19 USD:n kattaman hoidon koko Thaimaassa oleskelunsa ajan. Matkustajat voivat käyttää tätä vakuutusta saadakseen Covid-XNUMX-hoitoa, jos heillä on todettu tartunta.
  4. Matkustajien on ennen matkaa esitettävä todiste rokotus- tai RT-PCR-testituloksista ja Covid-19-sairausvakuutuksesta rekisteröityessään "Thailand Pass" -järjestelmään. Kun asiakirjat on tarkistettu, matkustaja saa QR-koodin esitettäväksi lentoyhtiölle. Jos QR-koodia ei ole, lentoyhtiö voi kieltäytyä ottamasta matkustajia koneeseen.
  5. Lentoyhtiöiden on varmistettava, että matkustajilla on "Thailand Pass" -järjestelmän QR-koodit ennen kuin he hyväksyvät heidät lentokoneeseen. Jos matkustajan todetaan saapuneen Thaimaahan ilman QR-koodia, lentoyhtiö on vastuussa matkustajan lähettämisestä takaisin lähtömaahan.
  6. Lentokenttien ja niihin liittyvien virastojen on toteutettava tiukasti valtion toimenpiteitä, kuten maskien käyttö, kehon lämpötilan tarkistaminen ennen laitokseen tuloa tai sieltä poistumista

CAAT pyysi myös lentoyhtiöitä yhteistyöhön tarkastuksessa, asiakirjatarkastuksessa ja valvonnassa tiukasti uusien toimenpiteiden mukaisesti. Samalla niiden on annettava täydelliset ja tarkat tiedot matkustajista, jotta he voivat valmistautua täysin ja helpottaa matkustajia heidän saapuessaan maahan uusien toimenpiteiden mukaisesti.

TPN huomauttaa, että tämä EI ole vielä laillinen, virallinen laki uusille toimenpiteille, jotka on kirjattava Royal Gazette -lehteen ollakseen virallisia, ja se tapahtuu todennäköisesti tämän kuun lopussa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/