Patongin hotellioperaattorit vetoavat Thaimaan hallitukseen lykkäämään täyttä maaveroprosenttia kahdella vuodella

Patong -

Patongin hotellioperaattorit Patongissa pyysivät hallitusta lykkäämään täyttä maaveroprosenttia kahdella vuodella, sanoen, että he eivät pysty maksamaan ainakaan tämän vuoden loppuun asti vielä elpymättömän matkailun vuoksi. 

Eilen, 26. huhtikuuta, Patongin hotelliomistajat antoivat paikalliselle medialle haastattelun hallituksen ottavasta uudelleen käyttöön täyden maaverokannan tänä vuonna. Huolimatta näennäisestä parantumisesta matkailussa viime sesonkiaikana, monet heistä ilmaisivat tyytymättömyytensä hallituksen päätökseen ja totesivat, että heillä oli edelleen huonoja taloudellisia vaikeuksia Covid-19:n ja meneillään olevan Venäjän ja Ukrainan välisen sodan vaikutuksen vuoksi vielä toipumattoman matkailun vuoksi. 

Patongin hotellioperaattori Chinawat Udomniyom paljasti, että sota oli vähentänyt merkittävästi ulkomaisten matkailijoiden määrää niin, että jopa hänen pieni hotellinsa tavallisesti suositulla turistialueella saattoi ansaita vain muutaman sadan bahtin päivässä. Lisäksi joidenkin hotellin omistajien, joilla on uima-allas tai puutarha, joutuisivat maksamaan miljoonia veroja, mikä oli hänen mielestään täysin epäreilua, koska jotkut heistä eivät voineet edes avata vielä uudelleen.

Southern Thai Hotel Associationin puheenjohtaja Kongsak Koopongsakorn kertoi paikalliselle medialle, että myös hotellien omistajia sakotetaan myöhästyneistä maksuista, ja sakot kertyvät kuukausittain, jos he eivät pysty maksamaan. Hän sanoi, että he pystyvät maksamaan ainakin tämän vuoden lopussa, jolloin matkailun toipuminen todennäköisimmin noin 70 prosenttia. 

Karonin kaupunginjohtajan Jade Wicharasornin mukaan hallitus alensi maaveron 10 prosenttiin viime vuonna, mutta hänen alueensa yritykset pystyivät avaamaan uudelleen noin 15-20 prosentilla, mikä tarkoittaa, että täysi vero pahentaisi ongelmia. . Lisäksi hän väitti, että monet operaattorit olivat jo kiinnittäneet hotellinsa pankkiin ja että jotkut hotellit oli jopa menetetty, joten hän pyysi hallitusta harkitsemaan uudelleen alennusverokantaa 10 prosenttiin.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.