Phuketiin saapuminen ei enää vaadi Covid-19-testiä tai rokotustodistusta kotimaanmatkoille 1. toukokuuta alkaen

Phuket -

Phuketin taudinvalvontakomitea on hyväksynyt Covid-19-seulontamittausten perumisen kaikentyyppisissä kotimaan kuljetuksissa ja Phuket Checkpointin kautta 1 alkaen.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kertoi eilen Phuket Expressin toimittajille pääsyvaatimusten muutoksesta (26. huhtikuutath) tautikomitean kokouksen jälkeen.

”Uusien ja vahvistettujen Covid-19-tapausten määrä Phuketissa on jatkanut laskuaan. Viime päivinä luku on alle 100 joka päivä. Narong totesi.

"Phuketin taudinvalvontakomitea on hyväksynyt kotimaan maahantulon Covid-19-seulontamittausten perumisen, jotka sisältävät Covid-19-testit tai rokotustodistuksen kaikentyyppisissä kotimaan kuljetuksissa ja Phuketin tarkistuspisteen (tunnetaan nimellä Tha Chatchai -tarkastuspiste) kautta." Narong päätti.

Phuketin kansanterveystoimiston päällikkö Kusak Kukiatikoon kertoi Phuket Expressille: ”Olemme edelleen valmiita käsittelemään Covid-19-purkauksen, vaikka mittaukset ovat helpottuneet. Sairaaloissa on edelleen runsaasti sänkyjä mahdollisille Covid-19-potilaille."

TPN huomauttaa, että kansainväliset saapumiset edellyttävät lisätoimenpiteitä, kuten Thaimaan pass still.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.