Phuketin hotellityöntekijät kokoontuvat tukemaan hotellin omistajaa sen jälkeen, kun hotelli suljettiin 15 päiväksi laillisten sulkemisaikojen rikkomisen vuoksi

Patong -

Yli sata Phuketin hotellityöntekijät kokoontuivat Patong Bay Hill Resort -hotelliin Patongissa, Phuketissa tukemaan hotellin omistajaa Preechawut (Prab) Keesiniä sen jälkeen, kun hotelli ilmoitettiin rikkoneen lakisääteisiä sulkemisaikoja, ja se pakotettiin sulkemaan 15 päiväksi.

Noin klo 03.30 eilen 24. huhtikuuta Patong Bay Hill Resort -hotellin työntekijät kokoontuivat tukemaan Prabia, hotellin omistajaa ja Patong Development Foundationin entistä puheenjohtajaa, sen jälkeen kun kuuluisa thaimaalainen lakimies Sittra Biaengkerd paljasti hotellin rikkoneen lakkauttamista. kertaa, mikä johti 15 päivän seisokkiin 22. huhtikuuta - 6. toukokuuta.


Prap joutui kuitenkin tervehtimään työntekijöitä videopuhelun kautta, koska hän oli Bangkokissa tapaamassa matkailutoimikunnan kanssa, vaikka hän ilmaisikin kiitollisuutensa tuesta ja lupasi jatkaa taistelua kotikaupunkinsa puolesta Patongissa.

Patong Entertainment Venue Operatorsin puheenjohtaja Weerawit Krueasombat kertoi TPN-medialle, että työntekijät ja hän olivat kokoontuneet tukemaan Parpia sen jälkeen, kun asianajaja syytti häntä laillisten sulkemisaikojen rikkomisesta, tällä hetkellä klo 11 ja 00. toukokuuta alkaen keskiyöhön asti.

Parp myönsi syytteen lehdistöstä lähtien, mutta pyysi myös yleisöä ymmärtämään, että he olivat vedonneet aukioloaikojen laillista pidentämistä ulkomaisten turistien käyttäytymisen mukaiseksi yli 20 vuoden ajan, eivätkä onnistuneet vielä näihin päiviin asti.


Weerawit jatkoi, että hallituksen pitäisi laajentaa sulkemisaikaa klo 04.00, koska useimmat turistit lähtivät yleensä majoituksestaan ​​noin klo 10.00. Hän sanoi myös, että Phuketin viihdekeskukset avautuivat laillisten aikojen jälkeen myös muualla Thaimaassa. Hän kyseenalaisti, miksi vain Phuketissa olevia arvosteltiin ja tuhoaisiko tämä matkailun vai ei.
Weerawit kuitenkin ilmoitti jatkavansa vetoomuskirjeen toimittamista viranomaisille aukioloaikojen jatkamiseksi, muuten tämä toistuu.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.