Ravintolan työntekijä pidätettiin sen jälkeen, kun hän käytti aseella uhkaamaan ulkomaalaista turistia Bangla Roadilla Patongissa

Patong, Phuket -

  Patongin Bangla Roadilla (Soi Bangla) olevan "ravintolan" työntekijä on luovuttanut itsensä eilen (22. huhtikuuta)nd) sen jälkeen, kun hänen väitetään käyttäneen asetta ulkomaalaisen turistin uhkaamiseen.

Patongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen kello 5. Patongin poliisi, TPN:n toimittajat ja Phuketin turistipoliisi saapuivat paikalle.

Ravintolan henkilökunta kertoi poliisille, että epäillyn nimi oli Bank ja hän riiteli ulkomaalaisen turistin kanssa, vaikka keskustelun luonne ei aluksi ollut selvä. Silminnäkijöiden mukaan Bank käytti ampuma-asetta uhkaamaan turistia ennen kuin pakeni paikalta, jolloin turisti soitti Patongin poliisille. Poliisi tarkasti CCTV:n tapahtumapaikalla ja vahvisti silminnäkijöiden raportoimien tapahtumien sarjan oikeiksi.

Samana päivänä kello 7 Mr. Kittipong "Bank" Janthawong, 00, epäilty, esitti itsensä Patongin poliisille blank/stunt-aseella ja patruunalla, jossa oli tyhjiä aseen luoteja ja totesi, että ase ei ollut " todellinen" ja oli vain rekvisiitta.

Bank kertoi Patongin poliisille: "Seisoin ravintolan edessä, jossa työskentelin. Yritin suostutella ja kutsua ulkomaalaisen turistin "ravintolaan". Turisti kieltäytyi pääsemästä tapahtumapaikalle ja sanoi töykeitä lausuntoja, jotka johtivat riitaan. Loukkaannuin turistin töykeistä ja halventavista loukkauksista ja otin esille rekvisiitta-/stunt-ase. En halunnut satuttaa turistia, vain pelotella häntä ja saada hänet tuntemaan oloni pahaksi, kun loukkasi jotakuta, joka vain yritti tehdä työtään.

Phuketin provinssin apulaispoliisin komentaja eversti Peeraphol Chaiarun, joka on nyt virkaatekevä Patongin poliisipäällikkö, kertoi The Phuket Expressin toimittajille, että Kittipongia syytetään yleisen levottomuuden aiheuttamisesta ja väkivallalla uhkaamisesta aseella.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.