Phuketin kuvernööri varoittaa väärennetystä LINE-sovellustilistä

Phuket -

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on varoittanut ihmisiä huijareista, jolla on väärennetty LINE-sovellustili.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on varoittanut väärennettyjen linjahakemuksen tilistä Thai 'นายณรงค์ วุ่น ซิ้ว ผู้ ว่า ราชการ จังหวัด ภูเก็ต ซิ้ว ผู้ ราชการ จังหวัด ภูเก็ต' (Mr. Narong Woonciew Phuket Governor) virallisella valokuvallaan ja linja-tilin QR-koodilla.

Kuvernööri Narong kertoi Phuket Expressin toimittajille: "Tätä väärennettyä LINE-sovellustiliä käytetään ottamaan yhteyttä ihmisiin ja muihin valtion virastoihin huijausten vuoksi. Älä skannaa QR-koodia. Lisätietoja saa 084-1914151."

Phuket Express huomauttaa, että tämä on tapahtunut myös Chonburin kuvernöörille, kuten alla näkyy:

https://thepattayanews.com/2022/04/23/chonburi-governor-warns-residents-of-counterfeit-line-account-imitating-him-allegedly-defrauding-people-for-personal-information/

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.