Phuket järjestää Football Beachin, Wood Ball Thailand Championshipin ja jalkapallotapahtumia matkailun edistämiseksi

Phuket -

  Football Beach, Wood Ball Thailand Championship ja Soccer Futsal järjestetään Phuketissa tässä ja ensi kuussa piiripäällikön mukaan.

Kathun piirin päällikkö Siwat Rawangkun kutsuu thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia ​​liittymään kolmen urheilun mestaruuskilpailuihin Kathun alueella, jotka ovat:

  1. Wood Ball Thailand Championship: yli 60-vuotiaat miehet/naiset järjestetään huomenna 22. huhtikuutand huhtikuun 24th, klo 8–00 jalkapallokentällä Kathun piiritoimiston edessä ja jalkapallokentällä Patong Beachin edessä.
  2. Phuket Soccer Beach järjestetään 29. huhtikuutath toukokuun 1st Patong Beachillä.
  3. Soccer Futsal pelataan 7. toukokuutath toukokuun 9th pellolla Patong Beachillä Bangla Roadin edessä Patongissa.

Kathun alueen päällikkö Siwat kertoi The Phuket Expressin toimittajille: "Näiden urheilupelien tarkoituksena on edistää paikallista matkailua Patongissa ja Phuketissa sekä tukea Andamaanien matkailua olemaan tulevaisuudessa sekä maa- että merimatkailun keskus."

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.