Phuketin viranomaiset pitävät lehdistötilaisuuden ilmoittaakseen tulevasta Phuket – Phang Nga -sisarkaupunkitapahtumasta 22.-24.

Thalang –

  Mr. Rawat Areerob, Phuketin maakunnan hallintoorganisaation pääjohtaja, ilmoitti eilen virallisesti Phuket – Phang Nga -sisarkaupunkitapahtumasta, jolla edistetään matkailua Phuketissa.

Ilmoituksen mukaan tätä tapahtumaa isännöidään Sarasin Bridgellä, Mai Khaon osa-alueella, Thalangissa, Phuketissa 22. huhtikuuta - 24. huhtikuuta. Tarkoituksena on lievittää tällä hetkellä pysähtyneenä Phuketin matkailua ja luoda tuloja paikallisille.

Upseerin mukaan kohokohta olisi kiinalais-portugalilaiseen tyyliin rakennettu kahdeksankulmainen kellotorni, joka oli yksi Phuketin merkittävimmistä maamerkeistä. Paitsi, että osallistujat pääsisivät myös katsomaan päivän viimeisen valon vähitellen haihtuvan auringon upottaessa Andamaanienmereen. Upseeri sanoi, että he valmistaisivat miniilmapalloja selfie-paikkoja varten myös leikkisäksi muistoksi.Tarjolla on monenlaista paikallista ruokaa ja mereneläviä, ja 24. huhtikuuta osallistujia kannustetaan kannustamaan nuoria, innostuneita laulajia, jotka kilpailevat "Phuket Singing Contest 2022" -kilpailussa.Jälleen kaikki nämä avataan vierailijoille Sarasin Bridgellä ilmaiseksi 22.-24. klo 05.00 alkaen. Covid-19-varotoimet, kuten pakollinen maskin käyttö myös ulkona, ovat voimassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.