Phuket ilmoittaa neljästä kuolemantapauksesta ja XNUMX loukkaantumisesta Songkran Seven Days of Danger -liikenneonnettomuudessa.

Phuket -

  Phuket on ilmoittanut vuoden 32 Songkran Seven Days of Danger -liikenneonnettomuuksien seitsemän päivän aikana (11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta) yhteensä neljä kuolemantapausta ja 2022 loukkaantumista ja XNUMX onnettomuutta.

Phuketin PR-toimisto eilen (18th) on julkaissut yksityiskohtia Songkran's Seven Days of Danger -liikenneonnettomuuksien seitsemäntenä päivänä (17. huhtikuuta) viimeisenä päivänä.

Yhteensä seitsemän päivän aikana (11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta) Seitsemän vaaran päivän aikana Phuketissa on sattunut yhteensä 32 onnettomuutta, 4 kuolemaa (4 miestä) ja 28 loukkaantumista (20 miestä, 8 naista).

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.