Uimavalmentajan epäillään osallistuneen Phuketissa pidätetyn 78-vuotiaan ulkomaalaisen isäpuolensa vähäiseen seksikauppaan

Phuket -

Thalangin poliisi pidätti 32-vuotiaan uimavalmentajan, jonka epäillään houkuttelevan alaikäisiä seksuaaliseen hyväksikäyttöön ulkomaalaisen isäpuolensa kanssa.

Eilen, 17. huhtikuuta, kenraaliluutnantti Surachet Hakpal ja muut asiaankuuluvat viranomaiset kuulustelivat Nikkiä (salanimi), 32, joka oli Phuketin tuomioistuimen antaman pidätysmääräyksen perusteella väitetystä laittomasta osallistumisesta alaikäisten lasten ihmiskauppaan seksuaalista tarkoitusta varten. toimintaa. Hänet vangittiin talossaan Khok Kloin alapiirissä, Takua Thungin alueella, Phang Ngassa, ja hän odotti jatkokäsittelyä. Thalangin poliisiasema.

Upseeri Surachetin, joka tunnetaan yleisemmin lempinimellään Big Joke, mukaan Nikki oli 78-vuotiaan ulkomaalaisen John David Ross Youngin poikapuoli, joka asui Pa Khlokin alapiirissä Thalangissa Phuketissa 10 vuotta. Hän oli entinen kiinteistönvälittäjä, joka muutti Phuketiin jatkaakseen maa- ja uima-allashuviloiden myyntiä ja ostoa vuonna 2012, mutta hän ei enää työskennellyt tällä hetkellä. Johnilla oli kaksi poikaa vaimonsa kanssa (kuollut), mutta he asuivat tällä hetkellä Uudessa-Seelannissa, joten hän asui yksin talossaan Phuketissa.

Upseeri Surachet väitti, että huolissaan olevat kansalaiset olivat töytäneet poliisia lasten säädyllisistä toimista, jotka liittyivät Johniin vuodesta 2020 lähtien, mutta kun he tulivat tutkimaan, kyläläiset kielsivät yhteistyön, koska John toimi usein lahjoittajana, joka antoi heille säännöllisesti taloudellista apua.

On 15. maaliskuuta Freedom International Foundation seurasi Wassanaa (sukunimi salattu), Chitin, 13-vuotiaan pojan, äitiä poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen Johnia vastaan ​​lapsikaappauksesta syyllistyä sopimattomaan toimintaan, mikä johti hänen pidätykseensä. maaliskuun 18. päivänä.

Alun perin tähän tapaukseen osallistui kymmenen lasta, joista kahdeksan oli seksuaalisesti hyväksikäytettävissä ja kaksi vain todistamassa tekoa. Big Joke totesi myös, että mukana oli mahdollisesti viisi muuta lasta. Chit, poika, vahvisti, että Nikki petti hänet harjoittelemaan uintia uima-altaalla Johnin asunnon sisällä noin kello 2.30 illalla 14. huhtikuuta ja joutui seksuaalisen väkivallan uhriksi.

Poliisi kertoi, että heillä oli turvakameramateriaalia tapahtumasta sinä päivänä. Molemmat epäillyt ovat edelleen vangittuna.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.