Thaimaan pääministeri on tyytyväinen raportteihin matkailualan lisääntyneestä liiketoiminnasta Songkranin aikana, mutta varoittaa roiskumasta vettä ja juomasta viinaa

Kansallinen - 

  Thaimaan hallituksen tiedottaja totesi eilen, että pääministeri Prayut Chan-o-cha oli iloinen nähdessään, että hotellit, matkailupalvelusektorit ja ravintolat hyötyivät Thaimaan hallituksen hyväksynnästä Songkranin järjestämiseen perinteisellä tavalla.     

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana paljasti eilen, 14. huhtikuuta, että pääministeri Prayut Chan-o-cha oli tietoinen Kasikorn-tutkimuskeskuksen arviosta, jonka mukaan Thaimaa ansaitsisi 2.23 miljardia dollaria matkailutuloja 4.6 kansainväliseltä ja kotimaisesta matkailijasta huhtikuun 9. päivän välillä. ja 17. Thanakorn selitti tämän Covid Centerin rentoutumisen ja luvan pitää Songkran perinteisillä ja uskonnollisilla tavoilla, mistä on osoituksena turistien 2.2 prosentin kasvu, 1.2 prosentin liikevaihdon kasvu ja korkeampi käyttöaste kuin viime vuonna.         

Mr. Thanakorn jatkoi, että Pääministeri lähetti viestin kaikille elinkeinonharjoittajille sopeutumaan elinkustannusten nousuun, joka on saattanut vaikuttaa kuluttajakäyttäytymiseen. Pääministeri otti aina mielellään mielipiteitä ja ehdotuksia kaikilta asiaan liittyviltä aloilta.   

– Ihmiset matkustavat paljon Songkranin aikana, mikä on hyvä uutinen hotelli- ja ravintolasektorille, mutta pääministeri on myös huolissaan turvallisuudesta. Joten hän kehottaa matkustajia lepäämään riittävästi, tarkistamaan ajoneuvonsa, olemaan roiskumatta vettä (joka on tänä vuonna kiellettyä pitkittyneiden Covid-huolien vuoksi) ja pidättäytymään alkoholin käytöstä, hallituksen tiedottaja sanoi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/