Tuli tuhosi talon Patongissa ja hälyttää paikallisia asukkaita

Patong -

Tulipalo tuhosi kokonaan talon Patongissa ennen puoltayötä viime viikonloppuna (10th) hälyttävä useita asukkaita. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan raportoitu.

Patongin poliisi sai ilmoituksen palosta sunnuntai-iltana kello 11 talossa Soi Phra Baramee Roadilla Patongissa Kathun alueella.

Palomiehet saapuivat taloon paloautoilla ja havaitsivat, että kaksikerroksinen puutalo oli tulessa. Palomiesten hallintaan kului yli 40 minuuttia.

Talon omistaja, rouva Pintira Jampasit, 50, kertoi The Phuket Expressin toimittajille: "Asun talossa yksin. Rentouduin kotonani, kun tunsin jotain palavan. Huomasin, että asunnossani riehui tuntematon tuli. Juoksin ulos kotoa ja huusin apua. Kotini tuhoutui täysin. Vahinkojen kustannuksia arvioidaan. ”

Patongin poliisi uskoo tässä vaiheessa, että tulipalo sai alkunsa sähköoikosulusta. Phuketin rikostekninen poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa selvittääkseen palon tarkan syyn.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.