Phang Ngan rannalta löydettiin 62 merikilpikonnan munaa

Phang Nga -

Yhteensä 62 merikilpikonnan munaa löydettiin rannalta Phang Ngan maakunnassa Phuketin pohjoispuolella maanantaiaamuna (11. huhtikuuta). Tämä on kahdeksas merikilpikonnamunien pesä, joka löydettiin rannoilta Khao Lampi–Hat Thai Mueangin kansallispuiston alueella pelkästään tänä vuonna.

Khao Lampi–Hat Thai Mueangin kansallispuisto ilmoitti kello 6 tänä aamuna löytäneensä merikilpikonnan pesän, jossa oli haudattu 30 munaa. Heistä 62 on hedelmällisiä munia.

Merikilpikonnaemo palasi takaisin mereen munittuaan. Hänen ruumiinsa pituus oli 110 senttimetriä ja leveys 33 senttimetriä.

Munat on siirretty turvalliselle alueelle lähistöllä sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Merikilpikonnien poikasten uskotaan kuoriutuvan 60 päivän kuluessa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.