3,000 7 tarkastuspistettä eri puolille Thaimaata estämään liikenneonnettomuuksia Songkranin seitsemän vaarallisen päivän aikana

Kansallinen -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi on asettanut tähän mennessä 3,000 XNUMX tarkastuspistettä estääkseen liikenneonnettomuudet Songkranin seitsemän vaarallisen päivän aikana auttaakseen pysäyttämään rattijuopumuksesta.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi arvioi, että 6.7 miljoonaa autoa lähtee kotikaupunkiinsa viiden peräkkäisen loman aikana (13.-17. huhtikuuta), mikä on noin 300,000 12 autoa enemmän kuin viime vuonna Songkranissa. Lisäksi Bangkok näkisi eniten autoja, jotka poistuvat kaupungista 16. huhtikuuta ja palaavat sisään 17. - XNUMX. huhtikuuta.

Tieturvallisuuden osalta poliisikenraaliluutnantti Suwat Chaengyodsuk paljasti, että yli 3,000 80,000 tarkastuspistettä ja XNUMX XNUMX operaattoria oli toiminnassa valtakunnallisesti estääkseen kauppoja myymästä alkoholia laillisen myyntiajan ulkopuolella ja liikennerikkomuksia, erityisesti rattijuopumuksia. Myös kauppiaita ja riskilistalla olevia toimintoja valvottaisiin tarkasti alueen virkailijoiden toimesta.

”Yksi tärkeimmistä välineistä turvallisuuden varmistamisessa tiellä ovat tarkastuspisteet, koska ihmiset pelkäävät enemmän piittaamattomia tekoja. Joten tänä vuonna asensimme tarkastuspisteitä hieman enemmän kuin viime vuonna, joihin sisältyi 1,937 1,430 liikennetarkastuspistettä ja XNUMX XNUMX raittiustarkastuspistettä, mutta välitämme myös kansalaistemme mukavuustasosta”, poliisi Suwat kertoi thaimaalaiselle lehdistölle.

KUVA: Khaoded Chonburi / tiedostokuva[/caption]

Viranomaisten mukaan rattijuopumus johtuu suurimmasta osasta Thaimaan liikenneonnettomuuksista huolimatta erilaisista rangaistuksista, kuten jopa 6 vuoden vankeustuomio vakavan vahingon aiheuttamisesta, ajokortin peruuttaminen tai ajokielto sekä jopa 200,000 10 bahtin sakot ja XNUMX vuoden vankeusrangaistus. jos onnettomuus johti kuolemaan.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/