Phuket järjestää eksklusiivisen vesifestivaalin 2022 Songkran-konseptin alla hienovaraisissa ja perinteisissä piirteissä

Phuket -  

  Phuketin eksklusiivisen vesifestivaalin avajaiset pidettiin eilen tarkoituksena esitellä Songkrania sen todellisessa, perinteisessä näkökulmassa.

Eilen, 11. huhtikuuta, Phuketin apulaiskuvernööri Phichet Panaphong johti vuoden 2022 Water Festivalin avajaisia, jotka pidettiin yhdessä Phuketin kunnan, Pracharath Rak Samakkee Social Enterprisen ja Thai Beverage Public Company Limitedin nimissä. Tapahtuman tarkoituksena oli esitellä Songkran sen hurmaavassa, perinteisessä näkökulmassa kansainvälisille turisteille.Ammattivalokuvaajat ja tavalliset ihmiset kutsuttiin tässä tapahtumassa osallistumaan valokuvakilpailuun, jonka teema oli "Discover Phuket". Lisäksi kellotornin ja Peranakannitat-museon sisälle pystytettiin useita koppeja esittelemään opiskelijoiden taideteoksia osallistujille, jotka olivat kiinnostuneita kokemaan Songkranin eri puolen.Eilen myös Manita Duangkham Farmer, Miss Thailand 2022, osallistui tapahtumaan useiden muiden thaimaalaisten ja ulkomaalaisten kanssa. Tapahtuma oli ollut huomattava menestys tuomassa turisteja ja tuottanut tuloja alueen paikallisille.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.