Patongista poistettiin Covid-tarkastuspisteet, lämpötila- ja rokotustarkastukset yöelämän yrityksiin pääsyä varten

Phuket - 

  Covid-19-tarkastuspisteet Bangla Rd:n molempien päiden ja Patongin pakollisten lämpötila- ja rokotustilanteiden välillä poistettiin.     

Eilen, 11. huhtikuuta, Mr. Weerawit Kruesombat, Phuket Entertainment Business Associationin eli PEBA:n puheenjohtaja, ilmoitti yöelämän toimijoille Covid-19-tarkastuspisteiden poistamisesta Bangla Rd:stä sekä lämpötila- ja rokotustarkastuksista ennen yöelämän paikkoihin tuloa. Ilmoitus lähetettiin kirjeessä yöelämän toimijoille, Patongin kunnalle, PEBA:n jäsenille ja lääninhallituksen virastoille.

Mr. Weerawitin mukaan tarkastuspisteet ja pakolliset tarkastukset ei ole enää toiminnassa huomenna (11. huhtikuuta). "Tarjoin kiitokseni kaikille sektoreille yhteistyöstä", Weerawit sanoi sidosryhmille.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.