"Banchong" palkittiin Thaimaan avoimessa kansainvälisessä nyrkkeilyturnauksessa parhaan taistelijan pokaalin

Phuket -

Huhtikuun 9. päivänä Thaimaan maajoukkueen thaimaalainen miesnyrkkeilijä Banchong Sinsiri palkittiin Thaimaan avoimen kansainvälisen nyrkkeilyturnauksen 2022 parhaan taistelijan pokaalilla ja 2,000 5 Yhdysvaltain dollarin palkinnolla voitettuaan kazakstanilaisen nyrkkeilijän Aslanbek Shimbergenovin 0. 69 XNUMX kg painoisessa. Ottelua isännöitiin Angsana Convention and Exhibition Spacessa, Thalangin alueella, Phuketissa.Thaimaan kansainvälisen nyrkkeilyliiton puheenjohtaja Pichai Chunhavachira sanoi olevansa tyytyväinen kokonaistulokseen ja kehui kansainvälisiä taistelijoita heidän huomattavasta kehityksestään, erityisesti ASEAN-maiden, kuten Vietnamin ja Filippiinien, taistelijoita. Toukokuussa alkava Sea Games 2022 ei tule olemaan niin helppoa, mutta se menee suunnitelmien mukaan, Pichai kommentoi. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.