Phuketin poliisi ja poliisi kertovat olevansa valmiita Songkraniin, ja pääpaino on turistien ja asukkaiden turvallisuudessa

Phuket -

  Yli 400 poliisia ja poliisia on valmiina Songkranin pitkiin lomapäiviin ja sanovat, että turistien ja asukkaiden turvallisuus on heille ykkösprioriteetti.

Eilen (8th), yli 400 poliisia ja virkailijaa Phuketissa, jota johti Region 8 poliisin apulaiskomentaja kenraalimajuri Wanchai Wakphonpitch, piti kokouksen Phuketin tarkastuspisteessä Tha Chatchain osa-alueella Thalangin alueella.

Kenraalimajuri Wanchai kertoi Phuket Expressin toimittajille: "Tavoitteenamme on vähentää tieliikenneonnettomuuksia ja tarjota apua teillä Songkran-festivaalin aikana 8. huhtikuuta alkaen.th huhtikuun 17th"

"Samaan aikaan kun suunnittelemme laittomien huumeiden ja rikosten torjuntaa varmistaaksemme, että asukkaat ja turistit, sekä thaimaalaiset että ulkomaalaiset, ovat turvassa", Wanchai lisäsi.

"Olemme valmiita valvomaan lakia ja halukkaita palvelemaan saaren ihmisiä", Wanchai totesi.

TPN huomauttaa, että sen jälkeen poliisit pitivät paraatin ja mielenosoituksen satojen lainvalvontaviranomaisten kanssa. Songkranin odotetaan jo kolmatta vuotta peräkkäin olevan hiljaisempi tapaus kuuluisien vesitaisteluiden ja Covid-huolien vuoksi kiellettyjen villijuhlien kanssa valtakunnallisesti. Sen sijaan keskitytään perinteisiin ja uskonnollisiin tapahtumiin, kuten ansioiden tekemiseen ja vanhusten kunnioittamiseen. Phuketin poliisi on kuitenkin edelleen huolissaan rattijuopumuksesta, etenkin festivaalia yksityisesti juhlivien ja ystävien ja perheen kanssa juovien ihmisten keskuudessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.