Phuketin nainen yrittää kiivetä 6,419 XNUMX metrin korkeuteen Himalajan huipulle kerätäkseen varoja kulkueläimille

Kaikki kerätyt varat käytetään katueläinten auttamiseen.

Phuketin asukas ja Soi Dog Foundation -säätiön työntekijä Yanisa Kingmala-Beven yrittää kiivetä 6,419 XNUMX metrin korkeuteen Chulu West -vuorelle Annapurnan vuoristossa Himalajalla huhtikuussa kerätäkseen rahaa voittoa tavoittelemattomalle eläinsuojelujärjestölle.

Yanisa pelastuskoira Gi kanssa harjoittelemassa Phuketin kukkuloilla.
Yanisa ja Rohun vaeltavat 24 päivää Himalajalla.

Yanisa, 51, vapaaehtoiskoordinaattori Soi Dogin Phuket Sanctuaryssa vuodesta 2018, toivoo saavansa haasteen päätökseen miehensä Rohunin, 65, kanssa edistääkseen tietoisuutta Thaimaan sairaista, hylätyistä ja kodittomista katukoirista ja kissoista ja auttaakseen nostamaan elintärkeitä varoja hyväntekeväisyyteen. 21 päivän vaellus ja haaste kiivetä 6,000 XNUMX metrin korkeuteen Himalajan huipulle on merkittävä äärimmäisen korkeuden ja siihen liittyvien vakavien riskien vuoksi. Huippuyritykseen liittyy vaarallisen jyrkkä ja kapea lumipeitteinen harju, jonka molemmilla puolilla on tuhansien jalkojen pudotus."Olen erittäin innoissani tutkimusmatkasta ja yritän päästä huipulle, jos voin", Yanisa sanoo. "Toivon, että ihmiset Phuketissa ja kaikkialla Thaimaassa, erityisesti eläinten ystävät, seuraavat meitä Facebookin varainkeruuhaastesivullamme, kun keräämme niin paljon rahaa kuin pystymme."

Vaellus alkaa Nepalin Katmandusta 27. huhtikuuta ja päättyy noin 20. toukokuuta korkeuden sääolosuhteista riippuen.

Tukeaksesi kiipeilyä ja eläimiä, jotka hyötyvät kerätyistä varoista, sponsoroi Yanisaa ja Rohunia jommallakummalla näistä lahjoituslinkeistä.
Facebook - https://www.facebook.com/donate/353756103334374/353761036667214
Soi Dogin verkkosivusto - https://links.soidog.org/MountainClimbChallenge

Lisäinformaatio;
Facebook-sivun nimi: Rohun ja Yanisa's Fundraiser Soi Dog Foundationille
Ottaa yhteyttä: Rohun Beven / [sähköposti suojattu] / M: 096 654 7925

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.