Asunnoton nainen sai tukea löydettyään nukkumasta yksityisauton alta Patongista

Patong -

  Koditon nainen on pelastettu ja hänelle annetaan sosiaalista tukea sen jälkeen, kun hän nukahti lava-auton alle Patongissa tänä aamuna (8. huhtikuuta)th).

Yllättynyt ajoneuvon omistaja ilmoitti Patongin poliisille 8-vuotias naisesta, joka makasi lava-auton alla talossa Phra Baramee Roadilla Patongissa Kathun alueella. Onneksi auton omistaja näki naisen ennen ajoneuvonsa käynnistämistä tänä aamuna noin kello 00

Patongin poliisi saapui paikalle löytääkseen pysäköidyn hopeanvärisen lava-auton yksityistalon edestä lähellä Suwan Khiri Wong -temppeliä.

Poliisi pyysi naista tulemaan ulos lava-auton alta, mutta nainen oli aluksi kieltäytynyt. Kesti noin puoli tuntia ennen kuin nainen suostui ryömimään ulos ajoneuvon alta.

Nainen, jonka nimeä toimituksellinen politiikka salaa, kertoi poliisille olevansa 55-vuotias. Hän ilmoitti olevansa koditon, eikä hänellä ollut minnekään mennä eikä yöpymispaikkaa, joten hän päätti nukkua lava-auton alla yksityiskodissa.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle, kun poliisi ottaa yhteyttä asianomaisiin sosiaalitukitoimistoihin auttaakseen häntä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.