Phuketissa etsintäkuulutettuja epäiltyjä, joiden väitetään osallistuneen nettipelaamiseen, pidätettiin miljoonien bahtien käteisellä ja kiinteistöillä

Phuket -

Kaksi etsintäkuulutettua epäiltyä Phuketissa, joiden epäillään osallistuneen online-uhkapeliin, on pidätetty yli kolmen miljoonan bahtin käteisellä ja heiltä takavarikoitiin miljoonien bahtien arvosta omaisuutta.

Alueen 8 poliisin komentaja kenraaliluutnantti Amphon Buarapphon paljasti pidätyksen paikalliselle lehdistölle tänään (6. huhtikuuta)th).

He ovat pidättäneet kaksi Phuketista epäiltyä, joista toinen tunnistettiin herra Nirawit Jantaphoon Chiang Raista. Hänet pidätettiin Chiang Maissa ja Somsak Chengthong Prachuap Khiri Khanista, joka pidätettiin Prachuap Khiri Khanissa.

Heiltä takavarikoitiin yli kolme miljoonaa bahtia käteistä ja miljoonien bahtien arvosta omaisuutta. Heitä molempia syytettiin laittomasta online-uhkapelitoiminnasta.

Kenraaliluutnantti Amphon kertoi Phuket Expressin toimittajille: "Nämä kaksi epäiltyä olivat molemmat sekaantuneet online-uhkapeleihin. Online-uhkapelit johtivat moniin rikoksiin Phuketissa ja Thaimaassa, kuten kullan sieppaamiseen ja varkauksiin. Jatkamme tehtäväämme torjua online-uhkapelejä ja rikoksia."

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.