Kolme huumeepäiltyä pidätettiin Phuketissa kolmen kilogramman metamfetamiinin ja 3 19,000 pillerin kanssa.

Phuket -

Kolme huumeepäiltyä on pidätetty Phuketissa, ja heillä oli yli kolme kiloa kiteistä metamfetamiinia ja 19,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä pakettitoimituksena.

Phuketin maakunnan poliisi paljasti pidätyksen paikalliselle lehdistölle maanantaina 4. huhtikuutath. He ilmoittivat pidättäneensä Marutpong 'Bank' Insinin, 31, herra Anocha 'Coke' Petchngamin, 34, ja Komsan 'Moo' Thongyamin, 27. Heidät kaikki pidätettiin Chalongissa, Mueang Phuketin alueella.

Heiltä takavarikoitiin 3,092.4 grammaa kiteistä metamfetamiinia ja 19,410 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Heidät vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Kaikkien kerrotaan myöntäneen syytteen.

Kaikki takavarikoidut huumeet toimitettiin epäillyille pakettina. Poliisi jatkaa tutkintaa löytääkseen lisää huumeverkoston jäseniä ja laittomien tavaroiden lähettäjiä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.